J. H. Erkon kirjoituskilpailun voittajaksi Pauliina Kallio

28.10.2022/Uncategorized

J. H. Erkon kirjoituskilpailun on voittanut Helsingissä asuva Pauliina Kallio. Toiselle sijalle sijoittui Maria Bešlić Oulusta, ja jaetulle kolmannelle sijalle sijoittuivat Pihla Tammisto Helsingistä ja Mirjami Sirén, joka on kotoisin Oulusta ja asuu Kauniaisissa.

Kilpailu järjestettiin 66. kerran ja kilpailulajina oli tänä vuonna proosa. Kilpailuun osallistui 182 alle 30-vuotiasta kirjoittajaa. Tulokset julkistettiin Helsingin kirjamessuilla Töölö-lavalla torstaina 27.10.

Kilpailuraadin muodostivat kirjailijat Magdalena Hai ja Harry Salmenniemi, Kallion lukion opiskelija Johannes Helama sekä raadin puheenjohtaja, kirjailija Hanna-Riikka Kuisma.

J. H. Erkon kirjoituskilpailuun voivat osallistua alle 30-vuotiaat kirjoittajat, jotka eivät ole vielä julkaisseet esikoisteostaan. Kilpailua järjestävät yhteistyössä Suomen Nuoriso-opisto, Suomen Nuorisoseurat ja Nuoren Voiman Liitto.

Tutustu kirjoittajiin ja tekstinäytteisiin täällä: https://nuorenvoimanliitto.fi/uutiset/j-h-erkon-kirjoituskilpailun-voittajat-esittaytyvat-kilpailun-ykkossijalle-pauliina-kallio

Add comment

Web design Groteski